dijous, 22 d’abril del 2010

Primer dia amb els nostres alumnes

El dimarts 13 d'abril, els alumnes de 2n d'ESO, vam iniciar el projecte "esTIC per tu", classes gratuïtes d'informàtica, per gent que no ha tingut oportunitat de començar a treballar amb ordinadors, tot i que hi pot anar gent que ha fet alguna mena de curset.
Abans de començar hi va haver una petita presentació entre els professors, que som els nois i les noies de segon d'ESO i els nous alumnes. Per començar es van fer les parelles, alumne i professor, i aquestes van tenir el seu dossier amb excercicis. Al principi va resultar una mica complicat perquè els professors no sabíem ben bé el nivell que tenien els nostres alumnes. Vam tenir les nostres pautes per explicar bé el contingut de la classe.
Vam passar una bona estona, ja que al mateix temps estàvem i estem contribuint al desenvolupament de l'Aprenetatge-servei

Gràcies per la vostra atenció i col·laboració.


Alumnes de 2n d'ESO: Sílvia Torres i Laura Moreno.

3 comentaris:

  1. Alumnes que són mestres, mestres (pares i mares) que són alumnes.. m'agrada!

    Trobo que és molt i molt interessant que l'alumnat pugui "tastar" com n'és de díficil transmetre els teus coneixements a un altre i com costa, sovint, de fer-te entendre. També és rellevant que aprenguin que donar una classe no és tan senzill com entrar a l'aula i explicar, si no que hi ha una tasca considerable al darrera: buscar temari, recopilar informació, nivellar continguts, coordinar hores i temes, etc.

    Segur que aquesta experiència no deixarà indiferent a ningú i serà enriquidora per a tots. Els desitjo el millor i que tant "mestres" com "alumnes" en surtin amb la curiositat informàtica ben satisfeta!

    Marta Font ("Martapatx" pels més petits..)

    ResponElimina
  2. Nois i noies del Turó! Us felicito per aquesta iniciativa, em sembla maquíssima de veritat...! Desitjo doncs que resulti enriquidora per a tothom i que tingui continuitat, i per descomptat que també serveixi per a engrescar d'altres escoles a fer el mateix.
    Bona sort, especialment als "profes-alumnes"

    ResponElimina
  3. " Estic per tu" Preciós nom per a un projecte i sobretot quan el nom indica, com es veu a les fotos i en els vostres comentaris, que es correspont amb la realitat.
    Aprendre servint els altres és un GRAN QUÊ. Aprendre a servir a la comunitat és o hauria de ser un objectiu bàsic de tots els ensenyamentsI quan dic bàsic em refereixo als de la base, als dels que s'haurien de donar sense cap mena d'excusa.
    MOLTES FELICITATS a tots els agents que hi participeu ( avis o persones adultes;alumnes de 2n d'ESO i profes): felicitats per la vostra sensibilitat, per la imaginació, la creativitat, les idees i sobretot per L'ACCIÓ!!
    Salut i per molts anys d'aprenentatge i Servei
    Anna Sánchez

    ResponElimina